De Configurator

  • Carports
  • Terrasoverkapping
  • 100% gratis
  • PDF Aanbod
Naar de Configurator

Kan een carport gecombineerd worden met een terras in Nederland?

dakterras carportCarports zijn populairder dan ooit. Ze zijn voornamelijk bedoeld als veilige onderstelplaats voor uw auto. Maar heeft u er al eens over nagedacht een carport op uw terras aan te leggen? Ook dit is een optie. Veel terrassen zijn heerlijk licht en dat betekent voor u zon gedurende het gehele jaar. Wie dan niet zo graag in de volle zon gaat zitten, kan het terras het beste met een carport combineren. Dat kan zelfs heel eenvoudig. Want er zijn meerdere mogelijkheden het passende terrasdak te vinden. Carports zijn robuust en kunnen makkelijk opgesteld worden. U krijgt niet alleen de mogelijkheid in Nederland aangeboden, maar ook nog eens bijzonder aantrekkelijke voorwaarden.

Kiest u gewoon de passende carport!

Alles wat u hoeft te doen, is op de website het passende model te vinden. Indien u voor de grootte van uw terras geen passend model kunt vinden, hoeft u niet teleurgesteld te zijn. U kunt dan ook direct contact met ons opnemen. Zo wordt het dan gegarandeerd een succes met de combinatie en is er zelfs de mogelijkheid uw nieuw terrasdak al snel op te zetten. Natuurlijk moet u ook hiervoor zorgen voor een veilige stand. U mag de voerdekking zelfs met uw woonhuis combineren. Indien u het wilt, krijgt u goed advies. Dat betekent, dat u gegarandeerd de juiste mogelijkheid zult vinden een geweldig nieuw dak te vinden. U bepaalt van welk hout dit zal zijn. In Nederland kunt u deze mogelijkheid absoluut overwegen. U zoekt naar een veilige overdekking? Denkt u er dan maar over na. Carports zijn belastbaar en kunnen van veel afdekkingen worden voorzien. Zo heeft u de keus tussen dakplaten of tegels. Later kunt u er zelfs over nadenken solarpanelen erop aan te laten brengen. U mag een kant afsluiten en zo krijgt u niet alleen een dak, maar zelfs een windschutting.

Waarom zou ik zo een dak aanbrengen?

Dit zullen wij ook graag vertellen. Vergeet niet, een eigen terras is niet alleen een zegen. U hebt graag gasten in huis en wilt buiten vieren? Stelt u zich dan eens voor, hoe het is als het opeens regent in Nederland. Dan moeten al uw gasten het huis in en dat vinden lang niet alle huiseigenaren geweldig. Met een dak wordt dit probleem eenvoudig opgelost. U kunt de carport zelfs zodanig veranderen dat u ermee een wintertuin creëert. U ziet dus, de gebruiksmogelijkheden zijn niet alleen beperkt op auto’s. U zult voor een terrasdak geen stevigere constructie kunnen krijgen. Daarom moet u dit gebruik eens goed overwegen. Een dergelijk dak zal al snel onmisbaar zijn en het is zo eenvoudig en snel op te zetten.

Hoe combineer je het dak?

Heel eenvoudig. Maakt niet uit of het geplande gebouw als overdekking of als bescherming voor wind en weer moet worden ingezet, u krijgt een bouwplan meegeleverd. In weinige dagen zal u zo uw dak opbouwen en kunnen installeren. U kunt het dus in elk geval vast aan de huiswand verankeren. Daaronder kunt u veilig feesten en vrienden uitnodigen. Ook een feest kan hier gevierd worden, zodra het dak staat en is opgebouwd. Er is dus niks wat een dergelijke combinatie tegenspreekt. Natuurlijk mag u het gebouw ook verder als auto overdekking gebruiken. U zal er echter versteld van staan hoe stabiel en veilig een terrasdak als dit is. In Nederland zult u van deze mogelijkheid houden. Hiermee kunt u uw huis ook net iets extra’s geven!
NAAR DE CONFIGURATOR