De Configurator

  • Carports
  • Terrasoverkapping
  • 100% gratis
  • PDF Aanbod
Naar de Configurator

Terrasoverkapping

TerrasoverkappingWij zijn uw competent en ervaren partner voor terrasoverkappingen in Holland. Wij beschikken over omvangrijke ervaringen bij de constructie van vrijstaande daken als carports of terrasoverkappingen. Gebruikt u onze terrasoverkapping-konfigurator om zich een terrasoverkapping naar uw persoonlijke verlangen en voorschriften samen te stellen. Voor uw individueel dak zijn verschillende vormen en materialen (bijvoorbeeld brandhout of aluminium) als mogelijkheden beschikbaar. En met onze kit kunt u zelfs uw terrasoverkapping bouwen. De terrasdaken worden in de Opitz Zukunftsfabrik geproduceerd. De naam Opitz staat sinds over 70 jaren voor traditie en kwaliteit in de houtbouw en is de modernste productie van industriële dakconstructies in Europa. Profiteert u van deze ervaring en verzwaart u uw eigen huis met een modern terrasoverkapping. Verhoogt u ermee ook de gebruikswaarde van uw terras, waarin u de nuttige tijd verhogen. Tot slot, dankzij het dak bent u niet langer afhankelijk van de ontberingen van het weer. Brengt u de flair van Saint Tropez naar huis en voelt u zich als u op vakantie bent op uw terras met dak. En gebruikt u ook de nieuw gewonnen gebied voor energieproductie! Uitgerust met zonnecellen draagt uw nieuwe dak aan de bescherming van het klimaat. En vermindert u hierdoor uw persoonlijke CO2-afdruck. Het best is: u kunt zelfs uw solairterras eenvoudig samenstellen.

De voordelen van een Terrasoverkapping

Een terrasdak beschermt uw voor wind en weer en hierdoor kunt u uw terras hele jaar door en altijd volledig gebruiken. Het dak boven uw terras beschermt u tegen onverwachte regen (of zelfs hagel) en geeft u schaduw op warme zomerdagen. Toch beschermt de terrasoverkapping niet alleen uw en uw gasten aan de komende barbecues. Uw inventaris profiteert ook van een terrasoverkapping, omdat u eronder zeker en droog kan opslaan. Op deze wijze krijgen uw meubelstukken een langere levensduur en bespaart u vervelende reiniging voor elk gebruik. In de winter houdt het dak uw terras in Nederland sneeuwvrij. Met een vuur in de open haar wordt het terras hele jaar door een plaats voor recreatie. Omdat de terrasoverkappingen niet alleen het ongewenste weer buiten houden, maar ook de behaaglijke warmte in de winter buiten houden. Een terras met dak laat zich bovendien ook energetisch gebruiken. Uitgerust met zonnecellen, produceert uw zonne-terras elektriciteit voor uw die u direct kunt gebruiken. Ze worden onafhankelijker en dragen aan de bescherming van het klimaat. Zodra de installatie zichzelf heeft terugbetaald, bespaart u zelfs geld.

Over onze Terrasdak Konfigurator

Terrasoverkapping kopenGebruikt u onze gemakkelijke gebruiksinterface terrasdak-konfigurator om uw droomdak te creëren. Deze service voor zelfs samenstelling is absoluut kosteloos en u krigjt meteen uw persoonlijk aanbod met tekening en beelden als PDF-file. Hier vindt u ook een link voor onze prospectus als download. Stap voor stap brengt de configurator u naar uw individuele dakoplossing. U moet alleen de dimensies van uw terras ingeven. Aansluitend wordt u over verschillende menu’s geleid en kunt u hier de houtsoort of de soort van de dakbedekking kiezen. Ook de toevoeging van een gereedschapsschuur, een privacyscherm, maar ook ramen en deuren en klaar met een paar klikken. Zelfs een zolder kan eenvoudig worden geïntegreerd. U kunt de alinea ofwel bij ons meebestellen of daarna als eigen bijdrage uitvoeren om de kosten laag te houden. Als u alle gegevens korrekt heeft ingegeven, krijgt u onmiddellijk een aanbod volgens uw wensen. Dit aanbod is niet bindend en u kunt alles rustig bekijken en later beslissen. Natuurlijk kunt u ook verschillende aanbiedingen met verschillende configuraties krijgen. Er is hier geen aankoopverplichting. De opgave van uw adres is alleen nodig om de transportkosten in Holland te berekenen.

Onze Terrassen met Dak als Kit

Naar de zelfs samenstelling van de terrasoverkapping komt de zelfs samenbouw. Onze bouwpakketten zijn eenvoudig en erbij toch zo individueel dat optimaal in lengte en breedte op uw terras kunt worden aangepast. Het maat niet uit of de terrasoverkapping vrij moet staan of een huisaansluiting moet hebben. De bouwpakketten zijn weerbestendig verpakt zodat ze eenvoudig bij uw in de tuin kunnen worden afgeleverd en afgelegd. Het is niet nodig dat u zich voor de aflevering vrij nemen. Maar ook een levering voor uw wenstijdstip is geen probleem. Als u problemen heeft met uw solaire terras voor zelfbouw, zijn we zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar met onze ondersteuning. Dus krijgt u antwoorden op uw vragen ook in het weekend per telefoon, email chat of fax. Wat het handigst voor u is. Wij garanderen bij onze bouwpakketten een individueel ontwerp en een blijvende kwaliteit. Als u de montage van de kit niet zelf vertrouwt, bieden wij ook een montageservice voor de aluminium en houten bouwpakket. De monteurs zijn opgeleide timmerlui, dakdekkers, meubelmakers en elektriciens en zijn goed op elkaar afgestemd. Leunt u eenvoudig terug achterover en kijkt u de professionals op het werk toe. In een handomdraai staat uw nieuwe terrasoverkapping. De werknemers zijn niet alleen snel maar ook gewetensvol, dus u hoeft nergens zorgen over te maken. U krijgt uw droom van hout en aluminium quasi kant-en-klaar.

Verschillende soorten van Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping bouwenU kunt uw terras met dak zelfs samenstellen. Er zijn ervoor verschillende mogelijkheden. Gebruikt u onze terrasoverkapping-konfigurator om de heele brandbreedte van de mogelijkheden te ontdekken. Het maakt niet uit of het nu gaat om een aluminium dak of een houten dak. Of het nu vrijstaand is, met een huisaansluiting, een hoekdak of gewoon uw ideeën bij het samenstellen van uw eigen solaire terras, er zijn praktisch geen grenzen. Informeert u over de mogelijkheden in de PDF-file. Dus uitgebreide speciale voorzieningen kunnen volgens uw wensen worden geïmplementeerd. Er is een ruime keuze in de terrasoverkapping-konfigurator over verschillende ontwerpen en u kunt bijvoorbeeld een moderne en aantrekkelijke LED-verlichting kiezen. U kunt zelf de elektriciteit voor uw persoonlijke verlichting produceren. U kunt gewoon voor een dakoplossing met zonnecellen kiezen en daardoor geld op de lange termijn besparen. Of voegt u voor uw terrasoverkapping een zolder toe die praktische extra opslagruimte haalt. Een scherm tegen nieuwsgierige buren is geen probleem.

Over onze Solaire Terrassen

Met de solaire terrassen bent u in het eco-tijdperk in volle gang. En het is met de modernste techniek. Dankzij de solaire modules is geen verdere overkapping nodig. Toch krijgt u 98% van het zichtbare licht zowel op uw terras als in uw huis. Tegelijkertijd krijgt u een effectieve zonnebrand van 81%. De amortisatieperiode van de verdere kosten bedraagt slechts 3-4 jaar. Daarna spaart u contant geld. Aan de andere kant komt het goede gevoel van productie van CO2-neutrale elektriciteit er meteen uit. Uw solaire terras geeft u ook meer onafhankelijkheid van de elektriciteitsleveranciers in Nederland en hun prijsbeleid. De modules die op de terrasdaken van hout en aluminium worden verbouwd zijn gegarandeerd 35% efficiënter dan conventionele solair modules en koment met 30 jaar garantie. Besluit u bij zelfs samenstelling van uw terrasoverkaping met de konfigurator eenvoudig voor de solaire modules als speciale uitrusting van uw terras met dak om uzelf te bouwen en u krijgt de modernste solaire techniek Made in Germany. Een solair dak is niet alleen een moderne en stijlvolle blikvanger voor gasten en buren. Het biedt ook een aangenaam ontwerp, comfort en functionaliteit. Dit alles in combinatie met premium kwaliteit van grondstoffen en verwerking verstrekt door een bedrijf met tientallen jaren ervaring. Gebruikt u onze adviesservice en laat u overtuigen van de onovertroffen voordelen van een zonnepaneel.

Bouwt u zelf een Tterrasdak

Terrasoverkapping als KitDe terrassen met dak zelf gebouwd met behulp van de kit is eenvoudig en kan gemakkelijk van minder ervaren werknemers worden uitgevoerd. Nadat u uw solaire terras met de terrasdak-konfigurator zelf hebt gemaakt en de bouwpakket door ons is geleverd, duurt de bouw van de hout- en aluminiumonderdelen niet langer dan twee dagen. Meer dan twee of drie personen zijn niet nodig voor de opbouw. Alle benodigde schroeven zijn al in de bouwpakket afgeleverd en er zijn geen ongebruikelijke gereedschappen nodig. De voordelen omvatten een draadloze schroevendraaier, cirkelzaag, waterpas en hoekmeting. Voor de opbouw moet u zich over uw plaatselijke bouwrechtvoorschriften informeren en eventueel benodigde goedkeuring inhalen. Door de eigen bijdrage van opbouw en afhankelijk van uw wens ook bij alinea, kunt u de installatiekosten door de zelfsopbouw besparen. Dus wordt de droom van een terras met dak voor elk portemonnee in Holland betaalbaar. Voor elke kit krijgt u video’s en gedetailleerde instructies die u stap voor stap door het hout- en aluminiumwerk begeleiden. Alleen de elektrische installaties moeten door een specialist worden uitgevoerd. We willen u graag goede en betrouwbare elektriciens uit uw regio in Nederland aanbevelen.
NAAR DE CONFIGURATOR